zenclusive.

boek. (over)leven met ADHD.

Op 31 jarige leeftijd viel ik uit met een burnout en depressie. Ik werd opgenomen in het Psychosociaal centrum en kreeg de diagnose ADHD. In overleven met adhd beschrijf ik mijn ervaringen van de dagelijkse moeilijkheden, en zoek ik een weg van overleven naar leven met adhd. Moge mijn boek een inspiratie zijn voor lotgenoten die op zoek zijn naar erkenning, van een stoornis die niet altijd zichtbaar is in onze maatschappij. Ik beleef geen sprookje waarin ik elke ochtend opsta met confetti en glitters waarin het altijd ‘la vie en rose’ is en mijn verhaal eindigt met de magische woorden… ‘ze leefde nog lang en gelukkig’.

Living on the beach.

Maak kennis met Living on the Beach. In onze brochure laten we u kennismaken met Kaapverdië. Leer meer over het klimaat en de cultuur van deze tropische eilandenarchipel. We lichten toe wat de formule van Living on the Beach zo speciaal maakt en waarom u nú moet investeren in vastgoed op de Kaapverdische eilanden. Daarnaast krijgt u ook een eerst indruk van ons exclusieve aanbod.

Thee met een verhaal.

Thee met een Verhaal, theespeciaalzaak in Aarschot en een online webwinkel waar elke thee met passie en expertise is geproefd, gekozen en samengesteld door gecertifieerd theesommelier Jessica Van Humbeeck. Praat over haar zen en krijg 10% korting met code Haarzen2017.

Century 21 Skyline.

Wenst u uw eigendom te verkopen? Bent u op zoek naar uw droomwoning? Wenst u advies over uw vastgoedproject? Ons jong en gemotiveerd team staat steeds paraat om u te helpen! Door ons uitgebreid netwerk en onze professionele kennis is uw vastgoedavontuur een gegarandeerd succes. Spring gerust eens binnen of neem vrijblijvend contact op. Mail nu alvast code ”Haar Zen” naar info@century21skyline.be en verkrijg een gratis EPC en Electrotest bij verkoop van uw woning door ons kantoor! Tot binnenkort, Evelien & Patrick.

boek. Hoera, ontslag!

Auteur en loopbaancoach Rilla Lysens vertelt over hoe je na ontslag een nieuwe richting kan vinden en waarom je helemaal niet hoeft te wachten tot het te laat is om je loopbaan nieuw leven in te blazen.

Unik Magik.

Welkom bij Unik Magik, dé online webshop voor de origineelste cadeaus. De leukste geschenken voor de meest magische momenten. Voor iedereen, van jong tot oud. Op zoek naar een origineel en gepersonaliseerd geboortegeschenk? Een lief cadeau voor Moederdag? Een cool communie kado? Of een hip geschenk voor papa zijn verjaardag? No problemo, je vind het hier zeker! Laat me je helpen bij het vinden van dat perfecte cadeau. Sommige artikelen kan je zelfs naar wens personaliseren. En zeg nu zelf, zo'n geschenkje die je zelf hebt uitgezocht, samengesteld en gepersonaliseerd komt toch recht uit het hart. Een origineel cadeau is een verassing die iedereen wel graag krijgt.  Ontdek uw korting met code: haar zen