boek. (over)leven met ADHD.

  • Op 31 jarige leeftijd viel ik uit met een burnout en depressie. Ik werd opgenomen in het Psychosociaal centrum en kreeg de diagnose ADHD. In overleven met adhd beschrijf ik mijn ervaringen van de dagelijkse moeilijkheden, en zoek ik een weg van overleven naar leven met adhd. Moge mijn boek een inspiratie zijn voor lotgenoten die op zoek zijn naar erkenning, van een stoornis die niet altijd zichtbaar is in onze maatschappij. Ik beleef geen sprookje waarin ik elke ochtend opsta met confetti en glitters waarin het altijd ‘la vie en rose’ is en mijn verhaal eindigt met de magische woorden… ‘ze leefde nog lang en gelukkig’.

Thema, gratis lifestyle nieuws.

  • Thema Magazine is een gratis thematisch huis-aan-huismagazine dat maandelijks verschijnt in Oost-Brabant. Onder meer thema's als bouwen en wonen, mode, buiten, vakantie, culinair en feesten komen aan bod. De thema's worden verwerkt in interviews, kwalitatieve artikels en korte rubrieken. Dankzij de aantrekkelijke lay-out en 50 procent professionele redactie is Thema Nieuws goed voor een 100 procent pick-up garantie.

La Biosthetique.

  • La Biosthetique Paris beidt een omvangrijk gamma producten voor haar en huid: van haar- en hoofdhuidverzorging tot styling en kleuringen; van gezichts- en lichaamsverzorging tot make-up. In al onze producten zijn de beste ingrediënten perfect op elkaar afgestemd. Ze werken zeer specifiek, zodat de La Bioshtetique-kapper oplossingen kan bieden voor individuele problemen. Alle producten worden ontwikkeld in de modernste labratoria, zonder dierproeven en volgens de nieuwest stand van de wetenschap. Alle producten zijn dermatologisch getest en zijn zodoende uiterst goed verdraagzaam.

Wens jij ook jouw event / product zaak hier te plaatsen?


Rondom, Passe-partout de gratis regiogids.

  • Sinds 2013 is Rondom op de markt als vervanger van de historische titel Passe-Partout. Rondom is een gratis magazine dat huis-aan-huis wordt bedeeld! De lokale insteek van Rondom waarbij de regionale activiteiten,mensen uit eigen streek en de lokale agenda voorop worden gesteld, valt erg in de smaak bij de lezers. Een breed lezerspubliek beoordeelt Rondom dan ook als vernieuwend, eigentijds, sympathiek, mooi en uit de nabije omgeving. Positieve eigenschappen waar veel adverteerders maar al te graag hun merk aan koppelen! Andere troeven van Rondom zijn: Het handige A4 formaat, Aangenaam heatsetpapier, Het grote bereik, Het feit dat steeds 40% van het magazine bestaat uit kwalitatieve redactionele inhoud, geschreven door journalisten die verankerd zijn in de regio. Rondom verschijnt tweewekelijks, in sommige regio's zelfs wekelijks, en heeft een lange levensduur dankzij de vrijetijdsinfo, nuttige uittips, immobilia en de agenda.