Heb jij last van een gevoelige hoofdhuid, roodheid, irritatie of jeuk? Oorzaak: hormonaal (puberteit, zwangerschap, overgang) erfelijke aanleg, stress, medicatie en/of ziekte.  Soothing Remedy & Bath helpen jouw hoofdhuid te herstellen, verzachten en kalmeren met aloë vera, kamille & helichrysum. Aanvullend: Flowerfall, Smoothing conditioner.


Soothing remedy 50ml

Gebruik  masseer een kleine hoeveelheid in je hoofdhuid na de wasbeurt. Last van jeuk tussendoor? breng een kleine hoeveelheid aan op je vingers en masseer in op een droge hoofdhuid.

 

ingrediënten

Biodynamisch kamille-destillaat - kalmerend en ontstekingsremmend middelen, effectief is bij de behandeling van ontstekingen van verschillende aard en oorsprong.

Organische aloë vera - kalmerende en pijnstillende werking, om zo de genezing van wonden te versnellen. Ten slotte heeft het een antibacteriële en antimicrobiële werking, wat bijdraagt aan het herstel van de huidmicroflora-balans. 

Zanthoxylum - Een oude plant van Chinese oorsprong, Voert kalmerende, anti-irriterende acties uit. Onmiddellijke verlichting van gevoelige & geïrriteerde hoofdhuid.

Ethical Teak - versterkt de haarstructuur. Antibacteriële eigenschappen.

Ethisch mahonie - antiseptisch en samentrekkend, verkwikkend en stimulerend


NIKKEL GETEST 

37,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

Aanvullende producten

gevoelige hoofdhuid
soothing bath
anti aging
Flowerfall
verzorging
Smooth conditioner