Soothing remedy 50ml

Vermindert irritaties en jeuk met een efficiënte kalmerende & roodwerende werking. Hydrateert de hoofdhuid zachtjes en herstelt de huidbalans. Heeft een langdurige kalmerende werking op de huid.

 

Gebruik Breng voor het drogen aan op de gevoelige huid en masseer kort in.

 

ingrediënten

  • Biodynamisch kamille-destillaat - Kamille is een van de bekendste kalmerende en ontstekingsremmende middelen op het gebied van medicinale planten. Bisabolol, het actieve ingrediënt, heeft krachtige reinigende eigenschappen.Bovendien is bewezen dat het effectief is bij de behandeling van ontstekingen van verschillende aard en oorsprong, vanwege het vermogen om de irritatie te verminderen en het epithelisatieproces van beschadigd weefsel te verbeteren.
  • Organische aloë vera - Rijk aan polysacchariden, aminozuren, organische zuren en fytosterolen, Aloë Vera heeft een bewezen kalmerende en pijnstillende werking. Het extract heeft zelfs een enzym dat de werking van bradykinine remt, een ontstekings- en pijnveroorzaker. Terwijl polysacchariden de activiteit van fibroblasten en de aanmaak van collageen stimuleren, om zo de genezing van wonden te versnellen. Ten slotte heeft het een antibacteriële en antimicrobiële werking, wat bijdraagt aan het herstel van de huidmicroflora-balans. 
  • Zanthoxylum - Een oude plant van Chinese oorsprong, Voert kalmerende, anti-irriterende acties uit. Onmiddellijke verlichting van gevoelige & geïrriteerde hoofdhuid.
  • Ethical Teak - versterkt de haarstructuur. Antibacteriële eigenschappen.
  • Ethisch mahonie - antiseptisch en samentrekkend, verkwikkend en stimulerend

 

Bevat geen

 

PARABENEN / PETROLATUM / PEG, PG & BBG / SYNTHETISCHE AROMA'S / KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN / EDTA


NIKKEL GETEST 

37,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1