Een niet behandelde vette hoofdhuid veroorzaakt schilfers, jeuk en in latere fase haaruitval. Oorzaak: hormonaal (puberteit, zwangerschap, overgang) stress, medicatie, en/of ziekte. Remedy Oily & Purifying Bath Oily verlicht, verwijdert & zuivert roos met biodynamische etherische oliën van rozemarijn, tijm & geavanceerde puricomplex. 

Aanvullend: Smoothing conditioner, Flowerfall, Plant & Mineral Refresh. 


oily remedy 50ml

Remedy Oily legt een antiseptisch, anti-microbiel laagje over jouw hoofdhuid, welke olieachtige roos & irritatie vermindert. 

 

Gebruik masseer na iedere wasbeurt enkele pufjes op jouw hoofdhuid in. Style naar gewoonte. Schudden voor gebruik.

 

ingrediënten

Biodynamische rozemarijn - antimicrobiële & verfrissende eigenschappen. Ideaal voor de behandeling van geïrriteerde hoofdhuid.

Biologische tijm - Dankzij de verfrissende, balsamico- en huidbalancerende eigenschappen is het ideaal voor de behandeling van hoofdhuid met olieachtige roos.

Biolin - natuurlijk prebioticum van suiker dat aanvallen van pathogene bacteriën en schimmels, die irritatie & roos veroorzaken, tegengaat, zonder de "goede" bacteriën, die essentieel zijn voor een gezonde huid, te elimineren of juist te stimuleren.

Puricomplex - Huidzuiverend complex op basis van biologische brandnetel en klis. Brandnetel heeft een krachtige adstringerende, zuiverende en vetwerende werking. Burdock heeft een antiseptische & antibioticumwerking die effectief is tegen ziektekiemen en schimmels.

Crinipan - biotechnologisch actief ingrediënt dat Malassetia Furfur, de bacterie die het veroorzaakt, actief tegengaat.

 

44,00 €

  • Levertijd: 1-5 dagen1

Aanvullende producten

schilfers
Purifying oily bath
verzorging
Smoothing - fijn/normaal pluishaar
anti aging
Flowerfall
droogshampoo
Plant & mineral - droogshampoo