Een droge hoofdhuid voelt gespannen en onprettig aan, hierdoor ontstaan schilfers, gevolgd door jeuk, en in een latere fase mogelijks haaruitval. Oorzaak: hormonaal (puberteit, zwangerschap, overgang) Stress, medicatie en/of ziekte.  Purifying Dry Bath & Dry Remedy verlicht, verwijdert & zuivert roos met biodynamische etherische oliën van rozemarijn, tijm & geavanceerde puricomplex.

Aanvullend: Smoothing conditioner, Flowerfall.


dry remedy 50ml

Remedy Dry legt een antiseptisch, anti-microbiel, hydraterend laagje over jouw hoofdhuid, welke droge roos & irritatie vermindert. 

 

Gebruik masseer na iedere wasbeurt enkele pufjes op jouw hoofdhuid in. Style naar gewoonte. Schudden voor gebruik.

 

ingrediënten

Biodynamische rozemarijn - antimicrobiële en verfrissende eigenschappen. Ideaal voor de behandeling van geïrriteerde hoofdhuid.

Organische wilg - bevat een fytocomplex dat bijzonder rijk is aan flavonoïden en salicylglucosiden (voorlopers van het salicylzuur, die suikermoleculen bevatten). Het wilgenextract heeft antibacteriële, ontstekingsremmende en verstevigende eigenschappen op de hoofdhuid.

Biolin - natuurlijk prebioticum van suiker dat aanvallen van pathogene bacteriën en schimmels, die irritatie en roos veroorzaken, tegengaat, zonder de "goede" bacteriën, die essentieel zijn voor een gezonde huid, te elimineren of juist te stimuleren.

Almeth - hydraterende en anti-irriterende werking van Allantoïne met de effectieve anti-roos en anti-talgkracht van een ingrediënt afgeleid van Methionine, een op zwavel gebaseerd aminozuur. Stimuleert de epithelisatie van beschadigd huidweefsel & bevordert de vorming van een gezonde huid. Vermindert huidirritatie & afschilfering

44,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

Aanvullende producten

droge schilfers
Purifying dry bath
verzorging
Smoothing - fijn/normaal pluishaar
anti aging
Flowerfall