H Blonde 240ml

 

Ideaal voor blond haar. Rijk aan ultraviolette pigmenten die onmiddellijk contrasteren met ongewenste gele en oranje tinten.

Elimineert onzuiverheden en verontreinigende stoffen. Het biodynamische dok hermineraliseert & beschermt het haar tegen oxidatie.

Het phytocomplex op basis van organische toorts dat ongelooflijke helderheid geeft.

Gebruik Aanbrengen op vochtig haar, twee minuten laten inwerken. Grondig uitspoelen.

 

ingrediënten

  • Ultraviolet neutraliserende middelen: pigmenten van de nieuwste generatie die contrasteren met de gele en oranje tinten in blond en grijs haar. Ze verbeteren de glans en zuiverheid van blond haar.
  • Biodynamisch dock: het gehalte aan ijzer, magnesium, kalium en calcium remineraliseert de haarvezels, terwijl vitamine A en C energie en antioxiderende bescherming bieden. Dock wordt verbouwd volgens de biodynamische methode, de puurste landbouwtechniek, waarbij het gebruik van pesticiden en kunstmest volledig wordt uitgesloten.
  • Ethische dadelolie: rijk aan saponinen, heeft hydraterende en herstellende eigenschappen. Het voedt, herstelt de haarelasticiteit en zorgt voor een blijvende verbetering van de structuur van de haarvezel. Dankzij de aanwezigheid van flavonoïden heeft het een antioxiderende werking die cellulaire veroudering helpt bestrijden. Beschermt tegen de agressie van externe agenten.
  • Phytocomplex op basis van organische toorts: een actief techno-botanisch actief ingrediënt met een buitengewoon verhelderend vermogen. Mullein gebruikt het principe van fotoluminescentie en transformeert onzichtbare UV-stralen om een buitengewone glans aan je haar te geven. Mullein-extract verhoogt de haarglans geleidelijk, behandeling na behandeling. Het beschermt tegen foto-oxidatieve stress door UV-straling. Het laat het haar er jonger en gezonder uitzien.

 

Bevat geen

 

SLS & SLES / PARABENEN / PETROLATUM / PEG, PPG & BG / EDTA / SYNTHETISCHE AROMA'S / GMO / PHTHALATEN

34,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1