Onze twee diffusers gemaakt van duurzame materialen verspreiden een geurende, therapeutische mist, en zorgt voor een "happy home and glowing soul!" Je home, soul, kids, hubby en pets zullen je dankbaar zijn! 


Diffuser - Laatste stuk !!!

Onze Moon Diffuser werkt op basis van ultrasone en creëert een soort koude damp met behulp van hoogfrequent geluid. Hierdoor blijven de moleculen van de etherische olie volledig intact waardoor je niet alleen van de geur kan genieten maar ook van de therapeutische werking.

 

uiterlijk

☽ glas & bamboo
☽ goudkleurig draaiknopje
☽ sterkte & tijd te regelen
☽ dimbaar warm led-licht

 

Diffuser kan ook gebruikt worden als nacht/sfeerlampje of luchtbevochtiger om de lucht te zuiveren. Ideaal om in te zetten voor typische winterkwaaltjes zoals een verstopte neus, keelpijn, ...

 
kenmerken 
waterreservoir : 280ml
timer verdamping : 1u/3u/8u/continu ( tot het reservoir leeg is )
dimbaar warm led-licht met timer
goudkleurig draaiknopje om te bedienen
materialen : bamboo, glas, BPA vrij 
79,00 €

55,30 €

  • Beperkte voorraad
  • Levertijd: 1-5 dagen1

Move diffuser

De go-anywhere diffuser praktisch en duurzaam, de move diffuser is een draagbare ultrasone aroma diffuser, die je overal mee naartoe kan nemen dankzij het handvat dat is ontworpen om het veilig te vervoeren.

 

Van de badkamer tot het terras. Overal genieten van je “oils”! Ultrabestendig, kan binnen en buiten worden gebruikt. Ga je voor een verfrissende of net ontspannende blend of een etherische olie om de muggen weg te houden?

 

Eenvoudig te gebruiken, biedt 3 diffusieprogramma's (1 uur, 2 uur of 10 uur) en 2 lichtintensiteiten. Met zijn eenvoudige en onopvallend ontwerp, past hij in elke kamer/plaats/interieur.

 

SPECIFICATIES

• Regelbaar diffusieprogramma's : 1, 2 of 10 uur

• Volledig draagbaar: dankzij de oplaadbare batterij die lang meegaat,

• Ultrasone diffusie: ideaal voor het verspreiden van essentiële oliën met behoud van de therapeutische eigenschappen en heilzame werking.

• Licht(sfeer): 2 lichtintensiteiten om uit te kiezen

• Duurzaamheid kunststof (PP) speciaal ontworpen om vocht te weerstaan (anti-corrosie)

 

Afmetingen 12 x 12 x 18 cm 

Nettogewicht 412gram

Capaciteit 100ml

79,00 €

55,30 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1