Onze woonomgeving heeft tot 30% invloed op ons energieniveau én midset, maak daarom van je huis een plek waar je tot rust kan komen! Etherische oliën geuren je huis, je was, doucheproducten,… zonder je gezondheid, die van je gezin, je huisdieren of onze planeet te schaden! 

 

DROPS / 15ml

 voeg 9-12 druppels toe aan je diffuser voor een heerlijk geurende therapeutische mist.

MIST / 50 ml

↦ verstuiven

Een spray werkt instant, een diffuser geeft een tragere, maar langere geur & therapeutische werking, daarom zijn ze een mooie aanvulling op elkaar. 

 

Benieuwd welke blend het meest geschikt is voor jou? Kijk even onderaan deze pagina!diffuser
diffuser
thankful
thankful
support
support
selflove
selflove
Joyful
Joyful
reset
reset
compass
compass
clarity
clarity
flowering
flowering


SELFLOVE  helpt je meer (zelf)liefde te creëren. Beschermt je tegen negatieve energieën, schenkt je het vertrouwen (terug) en bevordert vrolijke, positieve gevoelens.

 

COMPASS  helpt je jouw aandacht behouden bij administratieve taken, focus bij autorijden, huiswerk... Ideale blend om in te zetten bij AD(H)D. Ook zeer geschikt voor kinderen! Ideaal icm Clarity. Niet aanbevolen voor het slapengaan.

 

THANKFUL sterk helende, therapeutische geur, ondersteunt je in (zelf)acceptatie, verwerking van gebeurtenissen en doorzetten van moeilijkheden. ideaal icm Reset. Niet aanbevolen voor het slapengaan.

 

JOYFUL  bevordert een gezellige sfeer, helpt je één te worden met je gezin/kinderen, maakt een gespannen sfeer weer speels & luchtig. Ideaal om te verspreiden voor het slapengaan, of met de Mist in de hoeken van de kinderkamer te sprayen.

 

CLARITY  energetische reiniging. Helpt je hoofd leegmaken bij overprikkeling. Ideaal in te zetten tijdens de wintermaanden, om je woonruimte te reinigen van energieën. Spray Clarity Mist in iedere hoek van de kamer. deaal icm CompassNiet gebruiken voor het slapengaan! 

 

SUPPORT  legt een beschermende laag rondom jou, helpt jou de kracht te geven om je eigen grenzen aan te voelen en te durven aangeven. Ideaal bij overprikkeling, HSP, alsook kinderen, vb bij het thuiskomen van school. Ideaal om in te zetten voor het slapengaan! 

 

RESET sterk aardende, therapeutische geur, werkt ontspannend, emotieregulerend bij overprikkeling. Ideale ondersteuning tijdens burnout/ depressieve gevoelens. Ideaal voor het slapengaan! ideaal icm Thankful

 

FLOWERING dromerige, speelse geur. Heerlijk om s'avonds in te zetten ter ontspanning. Ideaal voor het slapengaan. Zeer aanbevolen voor kinderen. Spray enkele pufjes Flowering Mist op het hoofdkussen van je kind. Zoete dromen gegarandeerd! ;)

 

 

TIPS:

 

Bedlakens Spray enkele malen over je beddengoed of doe 5-10 druppels op een herbruikbaar wattenschijfje en stop deze in je kussensloop

Wasmachine voeg 10- 20 druppels van je favoriete Drops toe aan het bakje van je wasmachine. 

Droogkast doe 5-10 druppels op een herbruikbaar wattenschijfje en leg mee in de trommel van je droogkast 

Stofzuiger Voeg 5 -10 druppels toe aan de filter van je stofzuiger

Douche Breng voor het douchen een paar druppels in de hoeken van je cabine aan voor een heerlijke wellness douche. Om de beleving helemaal compleet te maken, spray je enkele malen met je Mist over je badhandoek voor het afdrogen.

Vuilnisbak Haal de onfrisse geur uit je vuilnisbak door op de bodem een wattenschijfje te leggen met 5- 10 druppels Drops.

 

Etherische olie, wordt gewonnen uit bloemen, kruiden en planten. 100% natuurlijk dus! Ze worden uit de verschillende plantdelen gewonnen (oa de bloesem, schors, takjes). Bij citrusvruchten wordt de olie verkregen uit de schil. 

 

Etherische olie is een kostbaar ingrediënt dat zoveel verder gaat dan geur alleen. Je kan het ook inzetten omwille van de helende werking voor je lichaam en geest. Aromatherapie is een vorm van selfcare om je goed te voelen, je gezondheid te boosten, lichamelijke klachten verlichten, gezelligheid creëren zonder schadelijke nadelen van synthetische parfum en andere geurstoffen. 

 

Aromatherapie behoort tot de complementaire zorg. Mindfulness, yoga, massage, acupunctuur zijn ook voorbeelden van complementaire zorg die steeds vaker gebruikt worden vanuit een holistische “het geheel” visie. Iedere etherische olie heeft zijn eigen frequentie/trilling (energie), net zoals gedachten, woorden en emoties, maar ook voeding en alles in het leven ook een eigen frequentie/trilling (energie) heeft.

 

Een hoge frequentie brengt je in flow. Maar als je vaak gefrustreerd bent, stress ervaart, weinig tijd voor jezelf neemt, vaak blootgesteld wordt aan chemische/ synthetische stoffen, bewerkte voeding tot je neemt met een lage energie, geraak je uit je flow. Bovendien trekt energie gelijke energie aan en blijf je in een lage trilling/energie zitten waardoor je op termijn uitgeput geraakt. what comes around goes around.

 

Etherische oliën bevatten een zeer hoge trilling en brengen je weer in een positieve flow. Roos heeft de hoogste trilling (energie), vandaar zijn alle blends aangevuld met deze prachtige én kostbare etherische olie! "Van je emoties tot je gedachten, van je lijf tot je chakra’s: jij bent van top tot teen opgebouwd uit energie. En met die energie schep je jouw leven.

 

Shampoo, zeep, parfums, wasproducten:  continu komen we in contact met chemische geuren en bestanddelen. Wat velen niet beseffen is dat deze chemische producten op lange termijn schade kunnen aanrichten voor je gezondheid: hormoonhuishouding kan verstoord graken, allergische reacties activeren. Parabenen, oplosmiddelen, ftalaten, weekmakers, benzeen etc. hopen zich op in het menselijk lichaam en zijn mogelijk kankerverwekkend.

  

Alle chemische producten zijn te vervangen door heerlijke puur geurende etherische oliën, die 100% natuurlijk zijn. Het is ook zo dat heel wat merken de term 'natuurlijk' gebruiken, terwijl ze eigenlijk een synthetische variant gebruiken. Waarom plantaardig beter is? Als je bijvoorbeeld ruikt aan twee soorten lavendelolie, de ene is een synthetische variant, een lavendel (geur)olie en de andere een pure etherische olie, dan zal je merken dat bij het ruiken aan de geurolie er buiten het gewaarworden van geur niet veel met je gebeurt... Dat komt omdat een pure etherische olie van lavendel uit meer dan 160 verschillende ingrediënten bestaat, die elk een rechtstreekse werking hebben op je limbisch systeem = emotioneel brein, deze geeft energie en richting, terwijl het cognitieve brein de uitvoering organiseert. Daarnaast zorgt de synthetische variant ervoor dat je lichaam met heel wat 'chemische nasties' in contact komt.

 

Wist je trouwens dat etherische oliën na slechts 2 minuten al in je bloedbaan terug te vinden zijn? Kies dus zeker voor natuurlijk, want dat is zoveel beter voor jouw gezondheid!