Flowerfall is een aromatherapeutisch, anti-aging distilaat met een krachtige energie-boost. Beschermd tegen oxidatieve sress, vervuiling, UVA. Werkt antiseptisch en ondersteund de werking van een goede hoofdhuid & haargroei. Creërt een moment van holistisch welzijn.


Flowerfall

Gebruik vernevel na het reinigen van jouw gelaat, na het aanbrengen van make-up, over je haren op zonnige dagen, of gewoon iedere keer je een anti-aging bescherming & aromatherapeutische geur aan je huid en haar wilt geven.

 

ingrediënten

Biodynamisch lavendeldestillaat: kalmeert irritaties en roodheid van gevoelige huiden & vermindert hun ontsteking. Met talg-normaliserende werking. Anti-aging en regenererend: helpt cellulaire verjonging van weefsels. Herstelt de glans & vitaliteit van het haar. Kalmerend en herstellend: geeft rust aan lichaam & geest en garandeert rust.

Biodynamisch rozemarijndestillaat: bevordert de bloedcirculatie in de hoofdhuid, verbetert de gezondheid & haargroei. Anti-oxidant: beschermt de huid tegen veroudering. Beschermend: rozemarijndestillaat beschermt huid en haar tegen omgevingsstress (smog, vervuiling, zon) & tegen chemische behandelingen.

Fairtrade Arazà-extract: voedzaam en rijk aan antioxidant Vitamine C. Hoogwaardig natuurlijk ingrediënt, handmatig verwerkt door de lokale bevolking.

Biodynamisch centifolia roosdestillaat: Vochtinbrengend: houdt het water voor gelei; in ongunstige klimatologische omstandigheden vormt het een schild dat uitdrogingprocessen belemmert. Vitamine voedend en anti-veroudering: rijk aan vitamine C & tannines, heeft een revitaliserende werking en gaat veroudering van huid en haar tegen. Micro-stimulerend: stimuleert de bloedcirculatie & zorgt voor vitaliteit.

 

98% ingrediënten zijn van nature afgeleid.

32,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

Aanvullende producten

vet haar
sebum bath
haaruitval
stimulating bath
gevoelige hoofdhuid
soothing bath
droge schilfers
Purifying dry bath
schilfers
Purifying oily bath