Is jouw hoofdhuid snel vet, of mis je de dag na het wassen, volume? Plant & Mineral Refresh frist jouw haar op tussen twee wasbeurten, geeft volume aan je haarwortel, absorbeert overtollig talg én kalmeert jeuk & irritatie! Aanvullend: Sebum Bath, Purifying bath Oily, Volumizing Bath


Plant & mineral refresh 36g

 

Geschikt voor alle haartypes.

 

Gebruik verspreid over de wortels en masseer om het product te verdelen. Borstel om eventuele resten te verwijderen.

 

Ingrediënten

Cassave en rijstzetmeel: een complex van zetmeel met een verschillend en uitgebalanceerd molecuulgewicht dat vettigheid absorbeert en het haar lichter maakt. Rijk aan eiwitten, ze versterken de haarstam.

Ethische roze klei uit de Amazone: verkregen door het mengen van rode en witte klei, huidzuiverende en verzachtende eigenschappen. Werkt direct op de hoofdhuid en reguleert de talgproductie.

Biologische sinaasappel: geeft glans en energie.

Puimsteen: een lavasteenpoeder dat synergetisch werkt met zetmeel en talgabsorberende werkt. Remineraliseert en activeert de haarvezel.

Biodynamische munt: samentrekkend en zuiverend, verlicht en verfrist de wortels, waardoor ze zichzelf zuiveren van overtollig talg. Stimuleert de groei van gezond haar. Met antiseptische eigenschappen, bestrijdt het jeuk op de hoofdhuid.

Zeoliet: zuiverende en ontgiftende eigenschappen, absorbeert gifstoffen en chemische producten, houdt ze vast in haar kristallijne structuur en verwijdert ze uit het lichaam. Verlicht irritatie van de hoofdhuid en bestrijdt vrije radicalen.

 

 

100% plantaardig en mineraal / Waterloos / Talkvrij

Dermatologisch getest / nikkel getest.

 

34,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen1

Aanvullende producten

fijn haar
Volumizing bath
schilfers
Purifying oily - vette schilfers
vet haar
Sebum balance - vette hoofdhuid