I love green chemistry

Oway is een Italiaans cosmeticamerk dat je verwelkomt in de wereld van duurzame luxe op organische wijze.

Een heerlijk assortiment van diverse verzorgings-producten voor je haar, gezicht & lichaam, rijk aan biologische en biodynamische ingrediënten, vrij van agressieve chemicaliën & giftige stoffen.

 

Laat je verleiden door sublieme mengsels van essentiële oliën, plantaardige eiwitten en voedende boters. 

 

De geconcentreerde producten zorgen ervoor dat je maar weinig nodig hebt, zo wordt verspilling voorkomen. Zelfs de verpakkingen gemaakt uit glas & aluminium ipv plastic zijn herbruikbaar.

 
Agricosmetics

Een bewuste manier van denken én leven. Met zorg, geweten en aandacht ontwikkelen & produceren van kwaliteitsvolle producten, met respect voor mens, dier én onze planeet.

 

Oway maakt gebruik van agricosmetics, ze kweken zelf hun planten, bloemen, medicinale én aromatische struiken op hun landgoed Ortofficina in Bologna.

 

Ze kiezen voor biologisch-dynamische methode, waarbij gebruik van chemicaliën overbodig is.

 

Op deze wijze verkrijgen ze pure, ultra-effectieve, essentieële oliën, hydrolaten en extracten die worden omgezet in actieve ingrediënten.

Head.SPA

Een totale onderdompeling in spa plezier & welness. Voor deze luxueuze totaalbeleving kiezen we bewust kostbare producten. geformuleerd door groene chemie; bio-dynamische én organische Italiaanse ingrediënten welke de gezondheid, het milieu en de bio-diversiteit respecteren. 

 

Anticiperend op de hedendaagse trends, heeft Oway een duurzame lijn gecreëerd die vegan-friendly, cruelty free, vrij van chemicaliën, toxische of allergene substanties is, en bovenal rijk aan bio-dynamische actieve ingrediënten met gecertificeerde productie. 

 

De Afrikaanse Kalahari-meloen maakt deel uit van onze selectie van ethische ingrediënten van Fairtrade-gewassen. Het is een concentraat van vitamine A, C en D. Het bevat ook een belangrijke hoeveelheid zink, een mineraal dat zorgt voor een natuurlijke balans, anti-veroudering en een zuiverende werking heeft.