I love green chemistry

OW is een Italiaans cosmeticamerk dat je verwelkomt in de wereld van duurzame luxe op organische wijze.

 

Een assortiment van diverse verzorgingsproducten voor haar, gezicht & lichaam. OW producten zijn rijk aan biologische en biodynamische ingrediënten, vrij van agressieve chemicaliën & giftige stoffen.

 

Laat je verleiden door sublieme mengsels van essentiële oliën, plantaardige eiwitten en voedende boters. 

 

De geconcentreerde producten zorgen ervoor dat je weinig nodig hebt, zo wordt verspilling voorkomen. Zelfs de verpakkingen zijn herbruikbaar, ze worden gemaakt van glas & aluminium ipv wegwerpplastic. 

 


Agricosmetics

Agricosmetics is een bewuste manier van denken én leven. Met zorg, geweten en aandacht ontwikkelen en produceren van kwaliteitsproducten, met respect voor mens, dier én onze planeet.

 

OW maakt gebruik van agricosmetics, ze kweken zelf hun planten, bloemen, medicinale én aromatische struiken op hun landgoed Ortofficina in Bologna.

 

Ze kiezen voor de biologisch-dynamische methode, waarbij gebruik van chemicaliën overbodig is.

 

Op deze wijze verkrijgen ze pure, ultra-effectieve, essentieële oliën, hydrolaten en extracten die worden omgezet in actieve ingrediënten voor hun producten.

Ritueel

Bij OW houden we vast aan een ritueel. Creëer nu ook jouw eigen `Home Spa’ met heerlijke essentiële oliën, aromatherapeutische geuren, en een stralende, gezonde haarbos als resultaat! 

 

Volg jij dit stappenplan? 

1. shampoo

2. verzorging

3. leave-in spray

4. treatment

5. stylingHead.SPA

Een totale onderdompeling in spa plezier & welness. Voor deze luxueuze totaalbeleving kiezen we bewust kostbare producten. geformuleerd door groene chemie; bio-dynamische én organische Italiaanse ingrediënten welke de gezondheid, het milieu en de bio-diversiteit respecteren. 

 

Anticiperend op de hedendaagse trends, heeft OW een duurzame lijn gecreëerd die vegan-friendly, cruelty free, vrij van chemicaliën, toxische of allergene substanties is, en bovenal rijk aan bio-dynamisch actieve ingrediënten met gecertificeerde productie. 

 

De Afrikaanse Kalahari-meloen maakt deel uit van onze selectie van ethische ingrediënten van Fairtrade-gewassen. Het is een concentraat van vitamine A, C en D. Het bevat ook een belangrijke hoeveelheid zink, een mineraal dat zorgt voor een natuurlijke balans, anti-veroudering en een zuiverende werking heeft.