HI, IK BEN LIEZE!

 

Mijn passie voor haar heb ik altijd gehad. Als 6-jarig meisje kregen mijn barbiepoppen een grondige metamorfose. in 2006 had ik mijn diploma haarverzorging en bedrijfsbeheer op zak, en werkte ik enkele jaren in verschillende kapsalons.

 

Maar... die traditionele manier van haarverzorging maakte mij eigenlijk helemaal niet gelukkig. ūüĎé

 

In 2010 besloot ik de eerste stap te zetten richting ondernemerschap en startte ik met deeltijds 'kappen aan huis'. Wat al snel evolueerde naar full time zelfstandige. 

 

In  2016  raakte  ik  burn-out.  Mijn  lichaam viel uit en reageerde overgevoelig op producten die ik jarenlang gebruikte. Chemische dampen en synthetische geuren overprikkelde mij en hadden invloed op mijn stemming  en algemeen  gevoel  van  welzijn!

 

Maar ook mijn haarkwaliteit ging achteruit, het volume verdween en haarlengtes braken af! In mijn zoektocht naar herstel ontwikkelde ik een passie voor "de kracht van de natuur!"

 

Vandaag sta ik bewuster in het leven... met meer respect én  zorg  voor mijn  eigen lichaam!

 

 


"Boven je oude zelf uitstijgen is afdalen naar de diepte om te kunnen transformeren naar een vorm die NU bij je past."

 

Ondertussen bestaat mijn zaak Haarzen al 5 jaar! 

 

Mijn doel? 

→ Jouw haar verbeteren, maar je ook een bepaald verzorgingsritueel aanleren waardoor jij bewust en op een gezonde manier van je haarverzorging geniet. 

 

‚Üí Ik wil hier echt de tijd nemen voor jou. Je geniet van een heerlijk moment voor jezelf in een rustige sfeer. Wat zachte muziek op de achtergrond, een heerlijk kopje koffie, een deugddoende behandeling. Kortom: je stapt hier zen buiten.

 

Ik wil vooral dat vrouwen hun haar en hoofdhuid bewust leren verzorgen, daarom werk ik met de gezonde haarverzorging van Oway. Weg met chemische 'troep', vertrouw op de kracht van de natuur en kies voor Oway!  

 

Mijn ervaring deel ik graag met jou!

 

Ben jij klaar om op een natuurlijke manier voor  je haren te zorgen?  Boek een afspraak,  of neem een

kijkje in de  online winkel.

 

Advies nodig?  Stuur me snel een mail, ik help je met rustgevende vibes. ;) 

 

Liefs, Lieze.