HI, IK BEN LIEZE!

 

Mijn passie voor haar heb ik altijd gehad. Als 6-jarig meisje kregen mijn barbiepoppen een grondige metamorfose. in 2006 had ik mijn diploma haarverzorging en bedrijfsbeheer op zak, en werkte ik enkele jaren in verschillende kapsalons.

 

Maar die traditionele manier van haarverzorging maakte mij eigenlijk helemaal niet gelukkig. 

 

In 2010 besloot ik de eerste stap te zetten richting ondernemerschap en startte ik met deeltijds 'kappen aan huis'. Wat al snel evolueerde naar full time zelfstandige. 

 

In  2016  raakte  ik  burn-out.  Mijn  lichaam viel uit en reageerde overgevoelig op producten die ik jarenlang gebruikte. Chemische dampen en synthetische geuren overprikkelde mij en hadden invloed op mijn stemming  en algemeen  gevoel  van  welzijn!

 

Maar ook mijn haarkwaliteit ging achteruit, het volume verdween en haarlengtes braken af! 

In mijn zoektocht naar herstel ontwikkelde ik een passie voor "de kracht van de natuur!"

 

Vandaag sta ik bewuster in het leven... met meer respect én  zorg  voor mijn  eigen lichaam!

 

 


De naam HaarZen is natuurlijk niet zomaar gekozen. Mijn salon moest en zou een plek worden waar je helemaal tot rust kan komen. Een plek waar je jezelf kan zijn, en even kan ontsnappen aan die dagelijkse rush. Daarom gaat het hier verder dan de klassieke kappersbehandelingen. Waar je bij de meeste kapperszaken snel terug buiten bent, heb ik voor jou de volledige tijd hier voorzien. De ruimte heb je dus helemaal voor jezelf. 

 

Een heerlijke geur, een zacht muziekje op de achtergrond, een ruimte zonder te veel afleiding, natuurlijke haarverzorgingsproducten... Kortom: de perfecte plaats voor een ZEN-moment voor jezelf. 

 

Mijn missie? 

 hoofdhuidklachten aan de basis aanpakken, haarkwaliteit verbeteren met een oplossing op langetermijn, en een bepaald verzorgingsritueel aanleren waardoor jij bewust en op een gezonde manier van je haarverzorging geniet. 

 

Mijn ervaring deel ik graag met jou!

Ben jij klaar om op een natuurlijke manier voor  je haren te zorgen?  Boek een afspraak,  vul het gratis haaradvies in, of neem een kijkje in de webshop!

 

Groetjes, Lieze.


recensies

Ingrid

Lieve Lieze, wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen! Eindelijk zijn mijn haren zoals ik ze altijd wou. Je luister, geeft aandacht, en verwent jouw klanten optimaal. De passie en kennis druipen er af, duidelijk geboren voor het vak!