WAAROM HAAR ZEN? 
 
Mijn kinderdroom was al vroeg tastbaar, - later zou ik kapster worden! Mijn schooltijd verliep moeilijk, tot ik aan mijn kappersopleiding begon! In ruim 8 verschillende kapperszaken deed ik ervaringen op, en kwam tot besluit dat ‘bandwerk’ niets voor mij was! Ik voelde me vaak vermoeid en onproductief door de vele prikkels! Na 4 jaar dienst zette ik een eerste stap naar het zelfstandig ondernemen! Met ‘The Pink Hairmobil’ beoefende ik mijn talent deeltijds aan huis. Na amper 6 maanden zette ik de volgende stap naar een volledig zelfstandig statuut! 7 jaar later opende  mijn eigen zaak, ‘Haar Zen.’ Met veel ervaring en kennis op zak opende ik een ‘uniek concept kapsalon!’ Mijn veeleisende en drukke levensstijl lieten mij een jaar later volledig crashen! Noodgedwongen nam
Ik anderhalf jaar afstand van mijn zaak! Ik kreeg tijd & ruimte om tot mezelf te komen, en ook Haar Zen onderging een ‘Make-Under.’ Ik besloot mijn zaak volledig te richten op haarverzorging voor dames!

 

ONLINE RESERVEREN 
Voor de rust in het salon te bewaren, kunnen afspraken enkel via de online agenda worden gemaakt. 

AROMATHERAPIE
Aromatische olieeën worden gebruikt om de geest tot rust te laten komen.

ADVIESGESPREK
Iedere behandeling wordt voorafgegaan door een adviesgesprek. Wensen worden besproken.

HOOFDHUIDCHECK
Bij een eerste afspraak bekijken we de toestand van haar - & hoofdhuid  

SHIATSU ZETELMASSAGE
Droom weg in de luxueuze massagestoel met rustgevende muziek en een ontspannende hoofdhuidmassage.

PERSOONLIJKE AANPAK
Geen wachttijd & een ruim gereserveerde tijd voor U alleen!

KLEUREN
Gebruik van milde & verzorgende kleurproducten. Een puur moment van rust tijdens de inwerktijd.

ZEN DRANKJE
Geniet tijdens uw behandeling van een lekkere kop thee / koffie.