Bij Haar Zen kies je voor een kleurbeleving.

Omdat ik het grootste belang hecht aan gezond, natuurlijk, sterk én glanzend haar trek ik diezelfde visie ook door in mijn kleurbehandelingen. Zo kies ik bewust voor kleurproducten die zacht en verzorgend werken. Geen ‘kant en klaar’ formule uit een potje, maar een persoonlijke nuance die het best bij je past! 

 

 

HAAR ZEN werkt voor de kleurbehandelingen met het ‘Protection Cheveux Complexe’ van La Biosthetique. Een uniek systeem dat gebroken verbindingen in het haar opzoekt én hersteld. Het concept bestaat uit 3 stappen:

 

STAP 1: Concentraat

Aan de kleurformule wordt een herstructurerend & beschermend concentraat toegevoegd. Dit voorkomt ernstige structuurbeschadiging aan de haren.

 

STAP 2: Spray + Mask Intense

Na het uitspoelen van de kleuring worden kapotte verbindingen in de haren opnieuw verbonden, waardoor de kleuring langer behouden blijft, alsook de kwaliteit van de haardos aanzienlijk verbetert.

 

STAP 3: Thuisverzorging

Voor een optimaal behoud van structuur, zachtheid & glans van de haren, wordt een goede opvolgverzorging aangeraden. Met ‘Protection Cheveux Complexe’  kit voor thuisgebruik worden de haren versterkt tegen een volgende chemische of thermische behandeling. 

Care Additive verlaagd de ammonia in de kleurformule. Hierdoor wordt het kleurproces bijzonder mild & verzorgend voor hoofdhuid- & haar.