Beautyfood


BIO-FANELAN SYNERGIE

 

Een krachtig voedingsuplement voor je haar, welke alle vormen van haaruitval ondersteunt. Deze capsule bevat suplementen uitsluitend voor de haargroei belangrijke voedingstoffen, alle vitaminen van het gehele B-complex en haargroeiondersteunende spoorelementen! 

 

De capsules kunnen bij alle haargroei,- en haaruitval problemen als aanvulling op de haarverzorgingsproducten gebruikt worden, denk hierbij aan erfelijke haaruitval, maar ook aan haarproblemen ten gevolge van stress, ouderdom, schildklierproblemen & zwangerschap.

 

GENESICAP

 

Ken je het gevoel van een gespannen, jeukende huid in de winter? Rijkelijk smeer je handen en benen in, en breng je al wat vaker vochtinbrengende crèmes en maskers aan. Top!  Maar je hoofdhuid, die moet het deze winter weer alleen redden! Met een droge, jeukende, schilferende en haarverliezende hoofdhuid tot gevolg!

 

Hoofdhuid is ook huid, schenk hier wat extra aandacht aan!

 

Gebruik Genesicap: 1x/ perweek vòòr het slapengaan aanbrengen op je hoofdhuid & inmasseren. De ochtend nadien wassen & stylen naar gewoonte! 


Tip: Gebruik genesicap in de zomer om je hoofdhuid te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen! 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Katty (donderdag, 31 oktober 2019 13:18)

    Ik gebruik deze sinds enkele jaren 2 maal per jaar. Ik voel me fitter, mijl har groeit beter en ben sindsdien zelfs veel minder verkouden!