Beautyfood


BIO FANELAN - SYNERGIE 


VITAMINEN

 

Een krachtig voedingsuplement voor je haar, welke alle vormen van haaruitval ondersteunt. De capsule bevat suplementen uitsluitend voor de haargroei belangrijke voedingstoffen, alle vitaminen van het gehele B-complex & haargroeiondersteunende spoorelementen! De capsules kunnen bij alle haargroei & haaruitval problemen als aanvulling op de haarverzorgingsproducten gebruikt worden, denk vooral aan  erfelijke haaruitval, maar ook aan haarproblemen ten gevolge van stress, ouderdom, dieët & zwangerschap.

 

 

GENESICAP

 

 

Ken je het gevoel van een gespannen, jeukende huid in de winter? Rijkelijk smeer je handen en benen in & breng je al wat vaker vochtinbrengende crèmes & maskers aan. Top!  Maar je hoofdhuid, die moet het deze winter weer alleen redden! Met een droge, jeukende, schilferende & haarverliezende hoofdhuid tot gevolg!

 

 

Hoofdhuid is ook huid, schenk hier wat extra aandacht aan!

 

 

Gebruikmin 1x / week vòòr het slapen aanbrengen op de hoofdhuid & inmasseren. De ochtend nadien wassen en stylen naar gewoonte!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Katty (donderdag, 31 oktober 2019 13:18)

    Ik gebruik deze sinds enkele jaren 2 maal per jaar. Ik voel me fitter, mijl har groeit beter en ben sindsdien zelfs veel minder verkouden!