Welke shampoo?

WELKE SHAMPOO GEBRUIK IK VOOR MIJN HAAR? 

 

Welke shampoo is nu het meest geschikt voor jouw haar? Bij La Biosthetique maken we het heel eenvoudig! Ieder type haar heeft een andere verzorging nodig, maar ook iedere hoofdhuid vereist een speciale zorg! Met hoofdhuid indicatoren meten we de toestand van hoofdhuid- & haarlengtes.  Ik beschrijf hieronder de meest voorkomende haarproblemen.. 

 

 

DROGE HOOFDHUID & HAARLENGTES

 

Een droge hoofdhuid ontstaat door verschillende factoren, vaak zorgt stress & veroudering voor een tekort aan vocht, met een schilferende & jeukende hoofdhuid als gevolg. Voed je hoofdhuid 1x/ week met GENESICAP. Verdeel vòòr het slapen gaan op  je hoofdhuid en masseer in. Breng vervolgens CONDITIONER aan op je haarlengtes. Was je haar s’ ochtends met SHAMPOO B of ANTI-AGE, & breng opnieuw CONDITIONER aan op de lengtes, spoel grondig uit! Op handdoekdroog haar verdeel je LOTION B  of ANTI-AGE op de hoofdhuid & CONDITIONING SPRAY op je lengtes.  

 

GEVOELIGE HOOFDHUID 

 

Een gevoelige hoofdhuid vereist een zachte verzorging! Was je haar met SHAMPOO E. Breng CONDITIONER aan op de lengtes & spoel uit. Op handdoekdroog haar verdeel je LOTION E op de hoofdhuid & CONDITIONING SPRAY op de lengtes. 

 

VETTE HOOFDHUID

 

Een vette hoofdhuid komt vooral voor tijdens de pubertijd, maar ook op latere leeftijd kunnen de talgklieren verstoord raken. Was je haar met SHAMPOO A. Breng CONDITIONER aan op de lengtes & spoel uit. Op handdoekdroog haar verdeel je LOTION E op de hoofdhuid & PILVIPLAX op de haarlengtes.

 

VOCHTIGE HOOFDHUID

 

Naast een vette hoofdhuid, heeft het grotendeels van de bevolking last van een vochtige hoofdhuid! De voornaamste oorzaken hiervan zijn: stress, medicatie, overgang & overmatig zweten. Breng de avond vòòr het wassen LOTION HYDROTOXA aan op de hoofdhuid, deze werkt als een deodorant voor je haar. Was je haar s’ochtends met  SHAMPOO HYDROTOXA & breng CONDITIONER aan op de lengtes, spoel grondig uit. Op handdoekdroog haar verdeel je CONDITIONING SPRAY op de haarlengtes.

 

SCHILFERENDE HOOFDHUID

 

Een schilferende hoofdhuid kent tal van oorzaken, waaronder hoofdhuidbacterieën & eczeem. Was je haar met SHAMPOO ÉPICELAN, breng CONDITIONERaan op de lengtes, en spoel uit. Op handdoekdroog haar verdeel je LOTION APAISANT op de hoofdhuid  & CONDITIONING SPRAY op de haarlengtes.

 

BLOND HAAR

Blondines houden van blond haar zonder gele of gouden ondertoon. Was je haar met SHAMPOO CRYSTAL, en breng CONDITIONER  aan op de lengtes,  spoel uit. Op handdoekdroog haar verdeel je LOTION E op de hoofdhuid en CONDITIONING SPRAY op de lengtes. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0