Welke shampoo voor mijn haar?


Welke shampoo is nu het meest geschikt voor jouw haar? Bij La Biosthetique maken we het eenvoudig! Ieder type haar heeft een andere verzorging nodig, maar ook iedere hoofdhuid vereist een speciale zorg! Met de hoofdhuid indicatoren meten we de toestand van hoofdhuid- & haarlengtes.


DROGE HOOFDHUID 

 

Een droge hoofdhuid ontstaat door verschillende factoren, vaak zorgt stress & veroudering voor tekort aan vocht, met een schilferende en jeukende hoofdhuid als gevolg. Maar ook chemische en thermische behandelingen, oa kleurbehandelingen & veelvuldig gebruik van een warme haardroger kan hoofdhuid & haarstructuur schaden.Voed je hoofdhuid 1x/ per week met Genesicap olieVerdeel vòòr het slapen gaan op je hoofdhuid & masseer in. Was je haar s’ ochtends met Shampoo B of Anti-Age. Breng Conditioner aan op je lengtes & spoel grondig uit! Op handdoekdroog haar verdeel je Lotion B/Anti-Age op je hoofdhuid & Conditioning spray op je haarlengtes.  

 

 

GEVOELIGE HOOFDHUID 

 

Een gevoelige hoofdhuid ontstaat vaak door agressieve behandelingen, waaronder kleuringen met een hoog ammoniagehalte, maar ook lichamelijke disbalans, oa stress & vermoeidheid spelen hierin een belangrijke rol. Voed je hoofdhuid 1x/ per week met Genesicap olie. Verdeel vòòr het slapen gaan op je hoofdhuid & masseer in. Was je haar s’ ochtends met Shampoo E. Breng Conditioner aan op je lengtes & punten, en spoel uit. Op handdoekdroog haar verdeel je Lotion E op je hoofdhuid en Conditioning spray op je lengtes. 

 

VETTE HOOFDHUID

 

Een vette hoofdhuid komt vooral tijdens de pubertijd voor, maar ook op latere leeftijd kunnen de talgklieren verstoord raken door een hormonale disbalans. Was je haar met Shampoo A. Breng Conditioner aan op je lengtes & punten, spoel uit. Op handdoekdroog haar verdeel je Lotion E op je hoofdhuid & Conditioning spray op je haarlengtes.

 

VOCHTIGE HOOFDHUID

 

Naast een vette hoofdhuid, heeft het grotendeels van de     bevolking last van een vochtige hoofdhuid. Voornaamste oorzaken hiervan zijn: stress, medicatie, overgang & zweten. Breng s’ avonds Lotion Hydrotoxa aan op je hoofdhuid, deze werkt als een deodorant voor je haar. Was je haar s’ochtends met Shampoo Hydrotoxa.

Breng Conditioner aan op je lengtes & punten. Spoel uit. Op handdoekdroog haar verdeel je Conditioning spray op je lengtes.

 

SCHILFERENDE HOOFDHUID

 

Een schilferende hoofdhuid kent tal van oorzaken, waaronder hoofdhuidbacterieën & eczeem. Was je haar met Shampoo Épicelan. Breng Conditioner aan op je lengtes & punten, en spoel uit. Op handdoekdroog haar verdeel je Lotion Apaisant op je hoofdhuid & Conditioning spray op je haarlengtes. 

 

BLOND HAAR

 

Blondines houden van blond haar zonder gele of gouden ondertoon. Was je haar met Shampoo No Yellow. Breng PCC Spray & Mask aan op je lengtes & punten & laat tien minuten inwerken. Spoel uit. Op handdoekdroog haar verdeel je Lotion E op je hoofdhuid, en Conditioning spray op je lengtes. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0