Styling tips!

VOORBEREIDING

 

Droog je gewassen, natte haar handdoekdroog. (= kneed voorzichtig droog.) Wat je ook doet: nooit wrijven! Dat zorgt voor knopen & beschadigd de structuur van je haarschubben. Breng Conditioner aan op je haarlengtes en punten & spoel grondig uit. Ontwar je haar altijd met een zachte borstel. Type: Olivia garden Brush. 

 

HAARDROGER

 

Een kwalitatieve haardroger is beter voor de gezondheid van je haar & levert een mooier resultaat op! Kies een droger die meerdere snelheden, temperaturen, en een koude luchtstand heeft. Start bij het brushen altijd op een lage temperatuur en voer deze geleidelijk op. Droog je haar op het einde met koude lucht, hierdoor blijft je haar langer in model & voorkom je pluis.

 

KRULLEN 

 

Natuurlijke krullen vallen het mooist als je ze na het wassen met je vingers ontward en aan de lucht laat drogen. Verdeel Mousse in je haardeze versterkt de veerkracht & geeft krullen een mooie vorm. Krullen versterken met de haardroger? Breng  Heat Protect aan, deze beschermt je haar tegen de hitte. Droog je haar met je hoofd voorover gebogen, op een lage snelheid, terwijl je de krullen richting je hoofd kneed. Voor langdurig volume is het belangrijk af te sluiten met koude lucht & je haar vervolgens niet meer te kammen. Gebruik van de krultang? Spray Heat Protect op je droge haren, deze beschermt tegen hitte. Werk af met Silky Spliss op je haarpunten. Fixeer met Gloss Spray /  Laque.

 

VOLUME

 

Breng Mousse aan op je handdoekdroog haar. Neem een ronde borstel, rol je haar lok voor lok rond de borstel & ‘trek’ het omhoog. Start onderaan de achterkant en werk naar voren. Laat je haar afkoelen op de koude stand. Kam je haar voorzichtig door of haal je vingers door je haar. Werk af met Wax, Gloss Spray en / of  Laque.

 

STIJL 

 

Voor een stijle look breng je eerst Therm-o-Flat aan op lengtes & punten, deze beschermt je haar tegen hitte van stylingtools & zorgt voor een gladde haarstructuur zonder pluis! Neem een ronde borstel, rol je haar lok voor lok rond de borstel & ‘trek’ het recht naar beneden. Start onderaan de achterkant, en werk naar voren. Laat je haar afkoelen op de koude stand. Gebruik je liever een stijltang? Spray Heat Protect op je droge haar. Werk af met Silky Spliss op je puntenFixeer met Gloss Spray en / of  Laque.

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0