Styling tips!

STYLING TIPS VOOR PERFECT GEBRUSHT HAAR

 


VOORBEREIDING

 

Droog je gewassen, nog natte haar grondig met een handdoek. Wikkel de handdoek dan om de rest van je hoofd & kneed voorzichtig droog. Wat je ook doet: nooit wrijven! Dat zorgt voor knopen & beschadigt de structuur van de  schubben. Breng CONDITIONER aan op de lengtes & spoel uit. Ontwar je haar met een zachte borstel.

 

HAARDROGER

 

Een kwalitatieve haardroger is beter voor de gezondheid van je haar & levert een mooier resultaat op! Kies een droger die meerdere snelheden, temperaturen & een koude luchtstand heeft. Start bij het brushen altijd op een lage temperatuur & voer deze geleidelijk aan op. Brush je haar op het einde na met koude lucht, hierdoor blijft je haar langer in model! 

 

KRULLEN 

 

Natuurlijke krullen vallen het mooist als je ze na het wassen voorzichtig ontward & aan de lucht laat drogen. Verdeel MOUSSE in je haardeze versterkt de veerkracht & geeft krullen een mooie vorm. Krullen versterken met de haardroger? Breng dan altijd eerst  HEAT PROTECT aan, deze beschermt je haar tegen de hitte. Droog je haar met je hoofd voorover gebogen, op een lage snelheid, terwijl je de krullen richting je hoofd kneed. Voor langdurig volume is het belangrijk  af te sluiten met koude lucht, en je haar vervolgens niet meer te kammen. krultang? Spray dan eerst HEAT PROTECT op je droge haren, deze beschermt tegen hitte. Werk af met SILKY SPLISS op de haarlengtes en / of LAQUE.

 

VOLUME

 

Breng voor meer volume PILVIPLX of MOUSSE aan op je handdoekdroog haar. Neem een ronde borstel, rol je haar lok voor lok rond de borstel & ‘trek’ het omhoog, terwijl je het haar van onderaan droogt. Start onderaan de achterkant en werk naar voren. Laat je haar vervolgens afkoelen op de koude stand. Kam je haar voorzichtig door of buig voorover & haal je vingers door je haren. Afwerken kan met WAX, SILKY SPLISS en / of LAQUE.

 

STIJL 

 

Voor een stijle look breng je HEAT PROTECT aan & vervolgens THERM-O-FLAT, deze beschermt  je haar tegen hitte van stylingtools & zorgt voor een gladde haarstruvtuur zonder pluis! Neem een ronde borstel, rol je haar lok voor lok rond de borstel & ‘trek’ het recht naar beneden. Start onderaan de achterkant, en werk naar voren. Laat je haar afkoelen op de koude stand. Gebruik je liever de stijltang? Spray dan altijd eerst HEAT PROTECT op je droge haar. Werk af metSILKY SPLISS op de haarlengtes en / of  LAQUE. 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0