Waarom Haar Zen?

Mijn kinderdroom was al vroeg tastbaar, later zou ik kapster worden! Mijn schooltijd verliep moeilijk, tot ik aan mijn kappersopleiding begon! In ruim 8 verschillende kapperszaken deed ik ervaringen op, en kwam tot besluit dat ‘bandwerk’ niets voor mij was! Ik voelde me vaak vermoeid en onproductief door de vele prikkels! Na 4 jaar dienst zette ik de eerste stap naar het zelfstandig ondernemen! Met THE PINK HAIRMOBIL’ beoefende ik mijn talent deeltijds aan huis. Na amper 6 maanden zette ik de stap naar een volledig zelfstandig statuut!
7 jaar later opende ik mijn kapsalon HAAR ZEN
Met veel ervaring en kennis op zak opende ik een uniek concept kapsalon!’ Mijn veeleisende en drukke levensstijl lieten mij volledig crashen
Noodgedwongen nam ik anderhalf jaar afstand van mijn zaak! Ik kreeg tijd & ruimte om tot mezelf te komen. Ook HAAR ZEN onderging een make-over! 
Ik besloot mijn zaak te richten op dames!

1) ONLINE RESERVEREN 
Voor de rust in het salon worden afspraken enkel geboekt via de online agenda.
 
2) AROMATHERAPIE
Aromatische olieën worden gebruikt om de geest tot rust te laten komen.
 
3) ADVIESGESPREK 
Iedere behandeling word voorafgegaan door een adviesgesprek. Wensen worden besproken. 

4) HOOFHUIDCHECK
Bij een eerste afspraak bekijken we de toestand van haar- & hoofdhuid. 

4) SHIATSU ZETELMASSAGE 
Droom even weg in de luxueuze massagestoel met rustgevende muziek & een ontspannende hoofdhuidmassage.

5) PERSOONLIJKE AANPAK     
Geen wachttijd & een ruim gereserveerde tijd voor u alleen!     

6) KLEUREN
Gebruik van milde & verzorgende kleurproducten. 
Een puur moment van rust tijdens de inwerktijd.

7) ZEN DRANKJE
Geniet tijdens uw behandeling van een lekkere kop thee / koffie