Zon zee strand & haar!

Onze haren lijden erg onder de zon, chloor en het zout in de zee. 
Bovendien zorgt de combinatie van deze drie dat je haar makkelijker verbrand!

MIJN VAKANTIE RITUEEL

Iedere ochtend was ik mijn haren met Soleil Shampoo. Na het uitspoelen verdeel ik Soleil crème en Soleil spray. Deze twee spoel ik dus niet uit! De crème voedt mijn haar, en de spray werkt als een beschermende zonnecrème, ze stoten beide chloor en zeewater af, en beschermen mijn hoofdhuid tegen de schadelijke zonnestralen.
 
TIP:  voordat ik een verzorging op mijn haren doe, maak ik ze steeds handdoekdroog. Water werkt afstotend, waardoor je meer product nodig hebt!
 
Nadien doorkam ik mijn haar voor een gelijkmatige verdeling van de producten. Vervolgens doe ik mijn haar  samen in een dot, dit zorgt ervoor dat de producten niet uit mijn haar kunnen spoelen door de stroming van de zee, of de bommekes in het zwembad!

’S avonds was ik mijn haren opnieuw met Soleil Shampoo, om alle producten, chloor en zout te verwijderen. Vervolgens verdeel ik Soleil Crème, uitspoelen, en Soleil Spray die ik niet uitspoel. Verder laat ik mijn haar aan de lucht drogen, of maak er iets moois van! 

TIP:  Als ik het wassen dan toch een dag oversla. verstuif ik s’ochtends enkel Soleil Spray over mijn haren, en bescherm ik ze met een zonnehoed. Ter compensatie was ik mijn haar die avond voor het slapen gaan met Soleil shampoo, en laat ik Soleil Crème een hele nacht inwerken. 

* Soleil shampoo verwijderd op milde wijze chloorresidu. Geschikt na iedere zwembeurt! 
 
Veel zonneplezier! 

Shampoo €21 / Crème €20 / Spray €22

Reactie schrijven

Commentaren: 0